Uudet syksyn ja talven muoti vaatteet, kengät street wear

 
Etusivu >  Shipping & Returns

Shipping & Returns

Kun toimitusosoitteen tilausjärjestystä ei voida muuttaa. Emme voi ohjata viestejä tilauksiin kerralla. Näistä syistä ota yhteyttä lähetysosoitteeseen, jossa joku antaa meille allekirjoitus pakettisi. Jos ei ole aikaa soittaa kuriiriin, he jättävät kortin. Sitten voit järjestää soittaa heille toimittamaan toisen päivän tai poimia tavarat paikallisesta varastosta.

Huomaa, että jos haluat säilyttää tuotteen nimen turvallisen laskun kautta, ota vastuuta menettämästä tai vahingoittamasta asiakkaita. Joten, ei, suosittelemme, että järjestät paikalliset ja luotettavat naapurin paketit tai kuriiripalvelut, jotta paketti toimittaisi hylätyn varaston.

Peruuta / palaa

Jos et käytä valintasi, palaa 14 päivän kuluessa siitä, kun tuote on täysin tyytyväinen. Toivomme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ostamaansa. Jos haluat palauttaa tavarat, palauta luottolomakkeet, se on hyvin yksinkertainen palautuspolitiikkamme mukaan:

Ota yhteyttä meihin: saat tilauksen, kun palaamme muistiin 14 päivää - anna tilausnumerosi

Annamme sinulle mielellämme vaihtoa, tai jos haluat, tuote palautetaan kokonaisuudessaan, täydellisessä kunnossa, ei käytetä, älä käytä alkuperäistä pakkausta ja etikettiä. Emme voi vastaanottaa hyvitystä vahingon tai vahingon jälkeen.

Anna meille takaisin tavarat, mukaan lukien tilausnumero.

Tarjoamme vaihtoa (meillä on vapaasti vaihdettavissa jokaisesta tuotteesta) vapaa palautus. Saat viestin vastaanottamalla 14 päivän kuluessa lähettämällä sähköpostia, jossa vahvistetaan Exchange ja uudet kohteet. Sitten palaamme sen ilmaiseen tuotemerkkikauppaan. Eri kokoja tai hyödykkeiden vaihdon kohteita ei veloiteta, mutta ne perustuvat kokonaisuudessaan osakemarkkinoiden tilanteeseen. Toimitus on myös ilmaisia ​​korvaavia tuotteita.

Lähetysmaksua ei palauteta täyden hyvityksen palauttamiseksi hankkeeseen. Palautamme tuotteesi, jos et ole 100% tyytyväinen, mutta olet vastuussa palautushyödyn maksamisesta (ellei tuote mennyt). Suosittelemme, että rekisteröidyt kirjeet, toimittavat tai toimittavat toisen turvallisen menetelmän (British Royal Post and Good Credit courier company), käytä autoa turvallisen saajan säilyttämiseksi, kunnes saat luottotuotteita. Valitettavasti emme voi olla vastuussa siitä, että emme palaa. Käytännössä olemme saaneet tavarat, asiakkaan on palautettava tavarat ja vastattava vahingosta.

Kun olemme vastaanottaneet ja vahvistaneet, lähetämme sinulle sähköpostitse ilmoituksen, että saamme palautuksesi. Ilmoitamme palautushyväksynnästä tai hylkäyksestä. Hyväksyttyjen hyvitysten käsittely ja hyvitys koskevat automaattisesti luottokorttisi tai alkuperäisen maksutavan tietyn päivän.

Harvoissa tapauksissa vialliset tuotteet, lähetä meille sähköpostia. Hyvitämme ohjelman ja prosessin lähetyskulut. Huomaa, että tuote on ostettava 30 päivän kuluessa viimeisimmästä raportista.

Takaisin